Nieuws

Nieuw: Publieksprijs Horecava Innovation Award

Nieuw: Publieksprijs Horecava Innovation Award

Aan de jaarlijkse Horecava Innovation Award, die tijdens de Horecava wordt uitgereikt, wordt in 2012 ook een publieksprijs toegevoegd. Via een speciale Facebookpagina kan vanaf vandaag gestemd worden op favoriete horeca-innovaties.

Wie meedoet, maakt kans op een aantrekkelijke prijs. Horecava wordt van 9 tot en met 12 januari 2012 gehouden in Amsterdam RAI.

Iedereen kan tot 6 januari aanstaande via de speciale Facebookpagina stemmen op zijn of haar favoriete innovatie. Nadat de stem is uitgebracht, verschijnt de foto met beschrijving van de betreffende innovatie als bericht op de ‘wall’ van de stemmer. Facebook-leden die op een innovatie hebben gestemd, maken kans op een etentje bij restaurant De Librije.

Horecava Innovation Award
Een jury van deskundigen (vakjournalisten, experts, ondernemers en chefkoks) beoordeelde onlangs alle inzendingen voor de Horecava Innovation Award. De jury ontving dit jaar ruim 160 aanmeldingen voor de prestigieuze prijs. Op de eerste dag van Horecava 2012, maandag 9 januari, maakt de jury de winnaars bekend. Alle nominaties zijn ook op de beursvloer te zien in de themawereld INNOVEER! van Horecava 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *