Lolly's, ijstaarten en sorbets in boek IJspret

16 april 2014

HALMSTAD - Na het succes van Trendy Taarten laat Linda Lomelino in IJspret zien hoe iedereen zelf makkelijk ijs kan maken, met én zonder ijsmachine. Van luchtige sorbets tot ijstaart, van lolly’s tot schepijs en van chocola tot fruit.

IJs kan altijd

IJs kan volgens de auteur altijd gegeten worden: voor een extra kick doordeweeks, tijdens een feestje of als luxe dessert.

Boek_ijspret-260x300

Voor elke smaak is er een geschikt moment. Maak eens affogato als het buiten koud is of neem een verfrissende watermeloensorbet op een warme zomerdag. En wie kan een bolletje dulce de leche-chocoladesemifreddo weerstaan?

Het consumentenboek IJspret is vanaf eind april overal verkrijgbaar. Bekijk hier een preview van het boek of neem een kijkje op Linda’s blog.

 

Linda Lomelino is fotograaf, stylist, culinair schrijver en succesvol blogger op callmecupcake.se. Trendy taarten werd in verschillende landen vertaald. Linda woont in Halmstad, Zweden.

Altijd op de hoogte blijven?