IJspiratie opdoen op SIGEP in Italië: gaat ú mee?

13 augustus 2014

RIMINI (It.) – Speciaal voor haar lezers organiseren Vakblad IJs! en Bakkers in bedrijf een lezersreis naar de SIGEP in het Italiaanse Rimini. Daar vindt van 17 tot en met 21 januari 2015 voor de 36ste keer dé internationale vakbeurs voor ambachtelijk ijs, brood en banket plaats. In hetzelfde complex vindt de AB Tech plaats, een internationale bakkerijvakbeurs. Bezoek dit evenement nu samen met een aantal van uw vakgenoten en medewerkers van uw vakblad. Alles wordt voor u geregeld, maar u heeft toch alle vrijheid!

Zaterdag 17 januari

Op de ochtend van 17 januari vliegen we vanuit Amsterdam naar Bologna. Een shuttlebus brengt ons naar de Rimini Fiera waar de beurs plaatsvindt. De gehele middag kunt u doorbrengen op de beurs. Daarna brengt de shuttlebus u naar het hotel en heeft u een heerlijke avond voor u zelf om Rimini te verkennen.

Zondag 18 januari

De ochtend van 18 januari staat, na het ontbijt, de shuttlebus weer voor u klaar om u naar de beurs te brengen. De bus rijdt langs de pieren aan het strand, dus ver hoeft u niet te lopen voor een halte. Op de Sigep kunt u de gehele dag op eigen gelegenheid alle hallen vol ijs-, koffie-, brood- en banketleveranciers zelf verkennen. Na sluiting van de beurs gaan we weer terug naar het hotel. In de avond kunt u aanschuiven voor een gezamenlijk diner waar u samen met uw Nederlandse collega’s de beurservaringen nog eens kunt doornemen.

Maandag 19 januari

Na het ontbijt vertrekken we nog één keer naar de beurs voor een laatste dosis inspiratie. Neem uw koffers alvast mee. Deze kunt u in de welkomsthal achterlaten bij de garderobe. U kunt deze laatste ochtend gebruiken om de stands te bezoeken waar u nog niet geweest was of om afspraken te bezegelen. In de middag rijden we dan weer met de shuttlebus richting het vliegveld om begin van de avond weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Inbegrepen:

  • -          Retourvlucht Economy class
  • -          Alle airport taxes (lokaal dient de citytax te worden voldaan)
  • -          2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt in Rimini
  • -          1 diner
  • -          3 dagen toegang tot SIGEP Rimini

-          Vervoer met shuttlebus van en naar de beurs, het vliegveld en het hotel

Kosten:

Abonnees van Vakblad IJs! en Bakkers in bedrijf betalen € 577,50 per persoon.

Niet-abonnees van Vakblad IJs! en Bakkers in bedrijf betalen € 627,50 per persoon.

Toeslag éénpersoons kamer: € 75,-.

Altijd op de hoogte blijven?