Beursnieuws

IJscentrum legt focus op IJsVak-Wedstrijden

Logo ijsvak-wedstrijden 2013

Het IJscentrum gaat zich met ingang van 2013 meer richten op de IJsVak-Wedstrijden en heeft de organisatie van de IJsVak-Beurs overgedragen aan een aantal partners van het IJscentrum. De beursvloer blijft het podium voor de IJsVak-Wedstrijden. Met deze beweging geeft het IJscentrum aan zich vanuit hun neutrale en onafhankelijke positie meer te kunnen concentreren op het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de IJsVak-Wedstrijden.

De opzet en volgorde van de wedstrijden blijft ongewijzigd:

  1. De Gouden IJsspatel; ter plaatse afdraaien van ijsmix in het IJscentrum in Wageningen
  2. De Gouden IJscreatie; deze vindt plaats tijdens de IJsVak-Beurs. Ook vinden hier de bekendmakingen van de winnaar van de Gouden IJsspatel en de genomineerden voor IJssalon van het Jaar plaats.
  3. Vakman/vakvrouw van het jaar; dit is een optelsom van de winnaar van de Gouden IJsspatel en de winnaar van de Gouden IJscreatie. Deze prijsuitreiking vindt ook tijdens de IJsVak-Beurs plaats.
  4. De IJssalon van het Jaar; een nominatietraject zoals in 2012, met op een later tijdstip de prijsuitreiking op het IJscentrum in Wageningen.
  5. Het sector bestuur fastservice van Koninklijke Horeca Nederland heeft ook voor 2013 de intentie om de Passion Award toe te kennen. Dit is een prestigieuze prijs voor de deelnemer die tijdens bovengenoemde wedstrijden op de meest gepassioneerde wijze zijn onderneming en zijn vak heeft gepresenteerd.

Meer informatie over de IJsVak-Wedstrijden volgt in het volgende nummer van vakblad IJs!, verschijning 14 december 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *