How to: tafel dekken met Tork

27 mei 2015

Bij het voorjaar hoort een frisse uitstraling. Zomers gedekte tafels op het terras spreken de consument extra aan. Uit onderzoek van Tork blijkt dat maar liefst 91% van de horecabezoekers een passend gedekte tafel als essentieel onderdeel van het visitekaartje van een zaak beschouwt.

Tork maakte een demonstratiefilmpje waarbij op drie manieren een tafel eenvoudig gedekt wordt. Het filmpje dient als inspiratie voor horeca, maar ook voor ijssalons die koffie schenken, gebak serveren of highteas organiseren.

Zomerse look & feel

In de how-to video presenteert Tork drie tafels met een zomerse look & feel. De eerste opstelling laat zien hoe je het thema ‘Natural Spirit’ tot leven brengt: combineer de witte tafelrol met de heldergroene tafelloper, servetten en onderzetters voor een fris effect. De tweede variant met als thema ‘Summer Beach’ creëert een sfeervolle tafel voor strandtenten of terrasjes aan het water. De derde variant, ‘Sweet Pop’ combineert kleurrijke Mix and Match design servetten met placemats en brengt een vrolijke sfeer op tafel. Geschikt voor een gezellige high tea of een zonnige, zomerse lunch.

Altijd op de hoogte blijven?