Het Nieuwe Winkelen centraal bij Genootschap

9 april 2015

AMSTERDAM - De voorjaarsbijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij op woensdag 6 mei staat helemaal in het teken van ‘Het Nieuwe Winkelen’. Eén van de sprekers is Cor Molenaar, buitengewoon hoogleraar eMarketing, consultant en auteur van het boek: ‘Kijken, Kijken…anders kopen’.

Wat wordt de nieuwe werkelijkheid in de winkelstraat? Welke kansen en uitdagingen liggen er voor de brood- en gebakverkoop via webshops, pick-up-points en andere nieuwe bestel- en verkoopmogelijkheden? Bakkerijondernemer Harm Lamers van De Bakkers Lamers uit Venlo geeft zijn visie vanuit de praktijk over de combinatie van mooie verkooppunten en eCommerce.

Foodhallen

De bijeenkomst vindt plaats in de Foodhallen Amsterdam, een concept geïnspireerd op indoor foodmarkets zoals in Kopenhagen, Madrid en London. Eén van de initiatiefnemers van de Foodhallen zal tijdens de bijeenkomst meer vertellen over de achtergrond en de opzet van dit concept.

Inschrijven

Ook niet-leden van het Genootschap kunnen inschrijven voor deze middag. De kosten bedragen 75 euro. Besluiten zij na deze middag lid te worden van het Genootschap, dan wordt het inschrijfgeld van deze middag in mindering gebracht op de jaarcontributie.

Aanvang

De inloop van de middag is 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur. Tussen 18.00 en 19.00 uur ronden we af met een hapje en een drankje. Aanmelden kan via secretariaat@genootschapvoordebakkerij.nl.

Genootschap

Het Genootschap voor de Bakkerij is een vereniging van beslissers uit de bakkerijsector. Doel is ontwikkelingen stimuleren en waar nodig becommentariëren. Het biedt een podium aan mensen uit de bakkerij om kennis te delen, visie te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de sector.

Altijd op de hoogte blijven?