Commissielid Wedstrijden gezocht

10 april 2014

WAGENINGEN - Het bestuur van het IJscentrum organiseert jarenlang met hulp van partners en andere vrijwilligers de IJsVak-Wedstrijden. In de nieuwe organisatie van de Vereniging van Ambachtelijk IJsbereiders (VAIJ) gaat het IJscentrum hiermee door. Betrokkenheid en inbreng van ijsbereiders zelf is daarbij nodig.

Daarom is de commissie Wedstrijden op zoek naar een ijsbereider om een wedstrijdseizoen lang mee te draaien met de commissie. "Zo krijgen wij meer input van de wensen vanuit de leden en kunnen de leden van dichtbij meemaken wat er allemaal komt kijken bij zo’n organisatie", verklaart het bestuur.  Logo-ijsvak-wedstrijden-schrijfletter-300x284

De commissie Wedstrijden komt vier keer per jaar bijeen. Daarnaast is extra inzet gewenst voor, tijdens en na de verschillende wedstrijdmomenten.

Wie zitting wil nemen in deze commissie, kan helaas niet deelnemen aan de wedstrijden om de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie en is daarmee ook uitgesloten van deelname aan de IJssalon van het Jaar-verkiezing.

  • Zin om de organisatie te ondersteunen? Geef je op bij Jacques Vos.
  •  

Altijd op de hoogte blijven?