Nieuws
Adformatie kiest Eisma als beste uitgever van vakbladen

De Eisma Media Groep is in het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie voor het jaar 2011 als nummer 1 gewaardeerd in de categorie Vakbladen; door adverteerders, door mediaplanners en overall.

Het onderzoek van Adformatie (Vakblad over Reclame, Marketing en Media) is uitgevoerd door marktonderzoekbureau Synovate en beoordeelt aanbieders van communicatie in diverse media categorieën zoals Dagbladen, Publieksbladen, Huis aan Huisbladen, TV, Radio, Internet, Beurzen & Tentoonstellingen en ook Vakbladen.

De Eisma Media Groep is dit jaar voor het eerst als B2B-uitgever in het kerstrapport opgenomen en scoort meteen.

Eisma is uitgever van hoogwaardige informatie- en communicatieproducten en diensten (o.a. vaktijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven, events & awards en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden
en Doetinchem zorgen 140 professionals voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland).

Het onderdeel Eisma Trademedia vof is sinds afgelopen zomer uitgever van de vakbladen Bakkers in bedrijf, vakblad IJs!, Vlees+ en Vis in bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *