Nieuws

3M tilt voedselveiligheid naar hoger niveau

3M tilt voedselveiligheid naar hoger niveau

Het assortiment Scotch-Brite™ Schuurpads en Schuursponzen van 3M is door HACCP International als “Veilig voor voedsel” en “Geschikt voor beoogd doel” goedgekeurd. Deze certificering heeft betrekking op alle reinigingstoepassingen binnen de verwerking, bereiding en behandeling van voedsel. Hiermee garandeert 3M de voedingsindustrie en de consument kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van voedselveiligheid.

3M heeft het volledig assortiment schuurproducten voor gebruik in de voedingsindustrie laten goedkeuren. De test omvatte onder meer de bekende Scotch-Brite™ Schuurspons voor normale reiniging 96, Scotch-Brite™ Laminaatschuurspons voor normale reiniging 74 en het volledige 3M assortiment Scotch-Brite™ Schuurproducten voor lichte en intensieve reiniging.

“Vanaf nu kan elke vestiging uit de voedingsindustrie ter wereld de Scotch-Brite™ Schuurproducten gebruiken en er zeker van zijn dat deze een geschikt en doeltreffend middel zijn voor reiniging en bovendien gecertificeerd zijn als veilig voor gebruik in de voedingsindustrie”, zegt Mark Anderson, Global Portfolio Manager voor 3M’s Food Service-activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *