Bedrijfsnieuws

  • beko ijshoornstandaard

    Beko verrijkt webshop met ijsgereedschap

    Beko Bakkerij Techniek, met ingang van 2015 partner van de VAIJ/IJscentrum, heeft aan de website www.bakkerijgereedschap.nl een categorie speciaal voor ijsbereiders toegevoegd. Samen met het IJscentrum heeft Beko Bakkerij Techniek uit het huidige assortiment gereedschappen een selectie gemaakt van gereedschappen die uitstekend te gebruiken zijn… Lees verder →

  • Rob Sars

    Rob Sars vertrekt bij Bakeplus

    HAAFTEN – Rob Sars treedt per 1 augustus 2015 terug als algemeen directeur van groothandel Bakeplus. Dit doet hij om privéredenen. Bakeplus laat dit weten in een persbericht. Inmiddels hebben klanten en relaties een persoonlijk bericht ontvangen over Sars’ vertrek. De directie en raad van… Lees verder →

  • REDIE_switchme2 (Large)

    Inspelen op piekmomenten met Switch Me!

    Redie Totaalinrichting presenteert een nieuw interieurconcept: Switch Me!. Op de bakkerijbeurs Bakkersvak, op 8 en 9 maart in Rosmalen, toont directeur Harry IJpma zich trots op het flexibele meubelconcept, dat door het Redie-team zelf is gecreëerd. Het grote voordeel van Switch Me! is de flexibiliteit… Lees verder →

  • LAAN_brioche-met-ijs

    Laan zet broodje ijs weer op de kaart

    ROSMALEN – Tijdens de vakbeurs Bakkersvak, die 8 en 9 maart in Autotron Rosmalen plaatsvond, zette Laan Heiloo BV de brioche in de schijnwerpers. “Vandaag verkopen we broodjes aan bakkers”, grapt directeur Klaas Klaver. Laan deelde de stand met Woertman en Valmar Benelux. De brioches… Lees verder →

  • Mark Koevoets (Small)

    Mark Koevoets aan de slag bij Bakeplus

    HAAFTEN – Mark Koevoets gaat aan de slag in de functie Verkoop Buitendienst bij Bakeplus in Haaften. Dat maakt de groothandel voor brood- en banketbakkerijen en ijsbereiders bekend. Koevoets heeft veel ervaring in de bakkerijbranche. De afgelopen 18 jaar werkte hij bij Sonneveld, Wouter de… Lees verder →

  • DAWN-naamsverandering verpakking (Small)

    Dawn bundelt merken onder eigen naam

    BREDA – Dawn Foods verandert de bestaande merken Caullet, Fruibel, Sucrea en Dethmers geleidelijk in de merknaam Dawn. De verpakkingen worden voorzien van een gloednieuwe huisstijl onder de noemer: ‘a new sunrise at Dawn’. Roots “De nieuwe look en de merknaam Dawn verwijst duidelijk naar… Lees verder →

  • beko

    Beko Bakkerij Techniek debuteert op IJsVak

    WIJCHEN – Beko Bakkerij Techniek maakt haar debuut op de IJsVak-beurs 2015 te Uden. Het bedrijf, dat per 1 januari 2015 partner is geworden van het IJscentrum Wageningen, wil zich als partner presenteren en haar bekendheid in de ijsmarkt vergroten. Op het gebied van ijs… Lees verder →

  • de koffiemeester

    Douwe Egberts lanceert Koffiemeester Programma

    AMSTERDAM – Douwe Egberts Professional lanceert tijdens de Horecava (12-15 januari in Amsterdam RAI) een kwaliteitsprogramma waarbij horeca-ondernemers meer rendement uit hun koffie en thee halen. Met het Koffiemeester Programma wordt de gastvrijheid en de koffie- en theebeleving verhoogd en zijn horeca-ondernemers op de hoogte… Lees verder →

  • belcolade

    Puratos investeert in duurzame cacaoteelt

    GROOT-BIJGAARDEN – Puratos, wereldwijd marktleider op het gebied van brood-, banket- en chocoladeproducten, heeft een cacaoverzamelpunt en fabriek geopend in Ivoorkust. Samen met partner Cémoi, een Franse chocoladeproducent, bevestigt Puratos zo haar nauwe betrokkenheid bij de lange termijn duurzaamheid van cacao uit Ivoorkust. Versterking Door… Lees verder →

  • talenti

    Unilever neemt ijsproducent Talenti over

    Unilever heeft het Amerikaanse  Talenti Gelato & Sorbetto overgenomen. Talenti produceert 30 ijs- en sorbetsmaken als Sea Salt Caramel en Sicilian Pistachio. Talenti is gevestigd in Minneapolis. Het bedrijf bestaat pas sinds 2003, maar Talenti is volgens Unilever uitgegroeid tot het best verkopende verpakte ijs in… Lees verder →

Pagina 1 van 2912345...1020...Minst recente »