Bedrijfsnieuws

  • REDIE_switchme2 (Large)

    Inspelen op piekmomenten met Switch Me!

    Redie Totaalinrichting presenteert een nieuw interieurconcept: Switch Me!. Op de bakkerijbeurs Bakkersvak, op 8 en 9 maart in Rosmalen, toont directeur Harry IJpma zich trots op het flexibele meubelconcept, dat door het Redie-team zelf is gecreëerd. Het grote voordeel van Switch Me! is de flexibiliteit… Lees verder →

  • LAAN_brioche-met-ijs

    Laan zet broodje ijs weer op de kaart

    ROSMALEN – Tijdens de vakbeurs Bakkersvak, die 8 en 9 maart in Autotron Rosmalen plaatsvond, zette Laan Heiloo BV de brioche in de schijnwerpers. “Vandaag verkopen we broodjes aan bakkers”, grapt directeur Klaas Klaver. Laan deelde de stand met Woertman en Valmar Benelux. De brioches… Lees verder →

  • Mark Koevoets (Small)

    Mark Koevoets aan de slag bij Bakeplus

    HAAFTEN – Mark Koevoets gaat aan de slag in de functie Verkoop Buitendienst bij Bakeplus in Haaften. Dat maakt de groothandel voor brood- en banketbakkerijen en ijsbereiders bekend. Koevoets heeft veel ervaring in de bakkerijbranche. De afgelopen 18 jaar werkte hij bij Sonneveld, Wouter de… Lees verder →

  • DAWN-naamsverandering verpakking (Small)

    Dawn bundelt merken onder eigen naam

    BREDA – Dawn Foods verandert de bestaande merken Caullet, Fruibel, Sucrea en Dethmers geleidelijk in de merknaam Dawn. De verpakkingen worden voorzien van een gloednieuwe huisstijl onder de noemer: ‘a new sunrise at Dawn’. Roots “De nieuwe look en de merknaam Dawn verwijst duidelijk naar… Lees verder →

  • beko

    Beko Bakkerij Techniek debuteert op IJsVak

    WIJCHEN – Beko Bakkerij Techniek maakt haar debuut op de IJsVak-beurs 2015 te Uden. Het bedrijf, dat per 1 januari 2015 partner is geworden van het IJscentrum Wageningen, wil zich als partner presenteren en haar bekendheid in de ijsmarkt vergroten. Op het gebied van ijs… Lees verder →

  • de koffiemeester

    Douwe Egberts lanceert Koffiemeester Programma

    AMSTERDAM – Douwe Egberts Professional lanceert tijdens de Horecava (12-15 januari in Amsterdam RAI) een kwaliteitsprogramma waarbij horeca-ondernemers meer rendement uit hun koffie en thee halen. Met het Koffiemeester Programma wordt de gastvrijheid en de koffie- en theebeleving verhoogd en zijn horeca-ondernemers op de hoogte… Lees verder →

  • belcolade

    Puratos investeert in duurzame cacaoteelt

    GROOT-BIJGAARDEN – Puratos, wereldwijd marktleider op het gebied van brood-, banket- en chocoladeproducten, heeft een cacaoverzamelpunt en fabriek geopend in Ivoorkust. Samen met partner Cémoi, een Franse chocoladeproducent, bevestigt Puratos zo haar nauwe betrokkenheid bij de lange termijn duurzaamheid van cacao uit Ivoorkust. Versterking Door… Lees verder →

  • talenti

    Unilever neemt ijsproducent Talenti over

    Unilever heeft het Amerikaanse  Talenti Gelato & Sorbetto overgenomen. Talenti produceert 30 ijs- en sorbetsmaken als Sea Salt Caramel en Sicilian Pistachio. Talenti is gevestigd in Minneapolis. Het bedrijf bestaat pas sinds 2003, maar Talenti is volgens Unilever uitgegroeid tot het best verkopende verpakte ijs in… Lees verder →

  • bizerba weegschaal

    TFC-software op Bizerba-weegschalen

    TFC-Services en Bizerba Nederland gaan samenwerken. De Bizerba-weegschalen kunnen nu gekoppeld worden aan de kassa-weegschaalkoppeling van TFC-Services. Klanten kunnen nu zelf bepalen of zij met WinCWS willen blijven werken of verder willen gaan met de software van TFC-Services. Voor de klanten van TFC-Services is dit… Lees verder →

  • Marco Krebbers (l), Jeff van Tongeren (m) en Kenneth van Raan (r.)

    Nieuwe verkoopadviseurs Dawn Foods Benelux

    Dawn Foods heeft haar Sales team Nederland versterkt met 3 verkoopadviseurs voor in het segment ambachtelijke bakkerijen. Deze zomer nam Dawn afscheid van twee collegae. Frits Postma is na ruim 38 jaar trouwe en enthousiaste dienst met pensioen gegaan en Marco Krebbers heeft hem opgevolgd.… Lees verder →

Pagina 1 van 2812345...1020...Minst recente »