Bedrijfsnieuws

  • bakeplus kaart van nl

    Bakeplus brengt ‘keurmerk’-ijssalons in kaart

    2

    HAAFEN – De ijssalons die zich hebben aangesloten bij de 100% Bewust-keurmerkcampagne van Bakeplus, zijn in kaart gebracht. Al meer dan 100 ijssalons staan op de kaart van Nederland. Deze ondernemers kozen ervoor om aan hun ijs de keurmerken NL melkproduct, 100% NL suiker en… Lees verder →

  • Het pand van Moonen Packaging in Weert.

    Moonen Packaging neemt Paperlinx Zutphen over

    WEERT – Moonen Packaging breidt sterk uit door overname van de Packaging divisie van het failliete Paperlinx in Zutphen. Dit maakte de directie van Moonen Packaging op 8 mei bekend. Alle verkoopmedewerkers van de Zutphense vestiging krijgen een arbeidsplaats aangeboden door de Weertse verpakkingsspecialist. De… Lees verder →

  • Vermelding allergenen op onverpakte levensmiddelen verplicht

    Nieuwe E-learning module allergenen

    Dankzij een nieuwe 100% e-learning van Allergenen Consultancy kunnen versdetaillisten en horecavakmensen voldoen aan de nieuwe allergenenwetgeving. Hiermee kunnen gasten en klanten met een voedselallergie gastvrij en veilig bediend worden. De e-learning wordt ondersteund door de NVWA en bevat een eindtoets met certificaat. Interactief De… Lees verder →

  • polak

    Wederom BRC voor J.S. Polak

    STEENWIJK – J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij b.v. heeft op 9 april j.l. wederom de audit van Lloyds register LRQA met goed gevolg afgelegd. Daarmee behoudt het bedrijf het BRC issue 6A certificaat. Ook is J.S. Polak per eind december 2014 gecertificeerd voor Riskplaza Audit +.… Lees verder →

  • beko ijshoornstandaard

    Beko verrijkt webshop met ijsgereedschap

    Beko Bakkerij Techniek, met ingang van 2015 partner van de VAIJ/IJscentrum, heeft aan de website www.bakkerijgereedschap.nl een categorie speciaal voor ijsbereiders toegevoegd. Samen met het IJscentrum heeft Beko Bakkerij Techniek uit het huidige assortiment gereedschappen een selectie gemaakt van gereedschappen die uitstekend te gebruiken zijn… Lees verder →

  • Rob Sars

    Rob Sars vertrekt bij Bakeplus

    HAAFTEN – Rob Sars treedt per 1 augustus 2015 terug als algemeen directeur van groothandel Bakeplus. Dit doet hij om privéredenen. Bakeplus laat dit weten in een persbericht. Inmiddels hebben klanten en relaties een persoonlijk bericht ontvangen over Sars’ vertrek. De directie en raad van… Lees verder →

  • REDIE_switchme2 (Large)

    Inspelen op piekmomenten met Switch Me!

    Redie Totaalinrichting presenteert een nieuw interieurconcept: Switch Me!. Op de bakkerijbeurs Bakkersvak, op 8 en 9 maart in Rosmalen, toont directeur Harry IJpma zich trots op het flexibele meubelconcept, dat door het Redie-team zelf is gecreëerd. Het grote voordeel van Switch Me! is de flexibiliteit… Lees verder →

  • LAAN_brioche-met-ijs

    Laan zet broodje ijs weer op de kaart

    ROSMALEN – Tijdens de vakbeurs Bakkersvak, die 8 en 9 maart in Autotron Rosmalen plaatsvond, zette Laan Heiloo BV de brioche in de schijnwerpers. “Vandaag verkopen we broodjes aan bakkers”, grapt directeur Klaas Klaver. Laan deelde de stand met Woertman en Valmar Benelux. De brioches… Lees verder →

  • Mark Koevoets (Small)

    Mark Koevoets aan de slag bij Bakeplus

    HAAFTEN – Mark Koevoets gaat aan de slag in de functie Verkoop Buitendienst bij Bakeplus in Haaften. Dat maakt de groothandel voor brood- en banketbakkerijen en ijsbereiders bekend. Koevoets heeft veel ervaring in de bakkerijbranche. De afgelopen 18 jaar werkte hij bij Sonneveld, Wouter de… Lees verder →

  • DAWN-naamsverandering verpakking (Small)

    Dawn bundelt merken onder eigen naam

    BREDA – Dawn Foods verandert de bestaande merken Caullet, Fruibel, Sucrea en Dethmers geleidelijk in de merknaam Dawn. De verpakkingen worden voorzien van een gloednieuwe huisstijl onder de noemer: ‘a new sunrise at Dawn’. Roots “De nieuwe look en de merknaam Dawn verwijst duidelijk naar… Lees verder →

Pagina 1 van 2912345...1020...Minst recente »