Bedrijfsnieuws

  • talenti

    Unilever neemt ijsproducent Talenti over

    Unilever heeft het Amerikaanse  Talenti Gelato & Sorbetto overgenomen. Talenti produceert 30 ijs- en sorbetsmaken als Sea Salt Caramel en Sicilian Pistachio. Talenti is gevestigd in Minneapolis. Het bedrijf bestaat pas sinds 2003, maar Talenti is volgens Unilever uitgegroeid tot het best verkopende verpakte ijs in… Lees verder →

  • bizerba weegschaal

    TFC-software op Bizerba-weegschalen

    TFC-Services en Bizerba Nederland gaan samenwerken. De Bizerba-weegschalen kunnen nu gekoppeld worden aan de kassa-weegschaalkoppeling van TFC-Services. Klanten kunnen nu zelf bepalen of zij met WinCWS willen blijven werken of verder willen gaan met de software van TFC-Services. Voor de klanten van TFC-Services is dit… Lees verder →

  • Marco Krebbers (l), Jeff van Tongeren (m) en Kenneth van Raan (r.)

    Nieuwe verkoopadviseurs Dawn Foods Benelux

    Dawn Foods heeft haar Sales team Nederland versterkt met 3 verkoopadviseurs voor in het segment ambachtelijke bakkerijen. Deze zomer nam Dawn afscheid van twee collegae. Frits Postma is na ruim 38 jaar trouwe en enthousiaste dienst met pensioen gegaan en Marco Krebbers heeft hem opgevolgd.… Lees verder →

  • maakmogelijk

    Nieuw platform crowdfunding

    HEEMSTEDE – Maakmogelijk.nl is een nieuw platform voor crowdfunding, waar donateurs, grote én kleine sponsors en maatschappelijke projecten elkaar ontmoeten. Maakmogelijk.nl maakt het mogelijk projecten (lokaal, regionaal of landelijk) met hulp van zo veel mogelijk donateurs en sponsors vooruit te helpen. ‘Veel handen maken licht werk’ is… Lees verder →

  • Chiel van den Hout

    Beko Advies alvast op zoek naar nieuwe directeur

    MAARSSEN – Coöperatieve Vereniging Beko start nu alvast met de zoektocht naar een nieuwe directeur voor dochterbedrijf Beko Advies. Over enkele jaren bereikt de huidige directeur Chiel van den Hout de pensioengerechtigde leeftijd. Om zijn kennis en ervaring tijdig en zorgvuldig te kunnen overdragen, start… Lees verder →

  • fruit ardo

    Ardo en Dujardin fuseren

    Ardo en Dujardin Foods hebben van de mededingingsautoriteit de goedkeuring ontvangen om te fuseren. Het te volgen juridische en financiële stappenplan maakt dat de eigenlijke fusie pas op 31 december 2014 een feit zal zijn. De tussenlifggende periode wordt besteed aan het opstellen van de… Lees verder →

  • demo cointreau en boiron (Medium)

    Chocolade demo’s met Cointreau en Boiron

    ZAANDAM – Cointreau en Boiron organiseren op 7 oktober in samenwerking met Beko en Vipam een demonstratiedag met Franse patissier Emmanuel Ryon. Ryon is voormalig chef van het fameuze Café Pouschkin in Parijs. Hij demonstreert deze middag vier unieke recepten. De demonstratie wordt afgewisseld met… Lees verder →

  • allergenen iconen

    Stickers iconen allergenen voor onverpakt product

    SCHERPENZEEL – Allergenenconsultancy heeft een iconenset ontwikkeld waarmee de versdetaillist per product aan kan geven welke allergenen erin verwerkt zijn. De veertien wettelijke allergenen hebben nu allen een eigen en herkenbaar symbool. Per december 2014 moeten onverpakte producten in horeca, zorginstellingen, ambachtelijke bedrijven etc. voorzien… Lees verder →

  • arag

    Contracten screenen op actuele wetgeving

    LEUSDEN – 50 procent van de Nederlandse ondernemers heeft geen idee van de gevolgen van wetswijzigingen. In Nederland sluiten veel zakelijke contracten niet aan bij de actuele wetgeving. Dat brengt onnodige risicio’s met zich mee. ARAG maakt zich zorgen over de informatie-achterstand en lanceert de… Lees verder →

  • BAKEPLUS

    Flexibeler met nieuwe software Bakeplus

    Bakeplus, totaalleverancier voor ijs en bakkerij, implementeerde eind juni een nieuw softwarepakket, om in de toekomst op alle fronten qua automatisering er klaar voor te zijn. Hoewel deze wijziging vooral een interne aangelegenheid en effect heeft op interne processen, heeft dit voor klanten voornamelijk voordelen,… Lees verder →

Pagina 1 van 2812345...1020...Minst recente »